Vad vill du ha hjälp med?

Här finner du ett urval av de tjänster vi tillhandahåller. Om du inte hittar vad du är på jakt efter kan du kontakta oss för att ta reda på ifall vi kan genomföra det!

services_icon1

Stenläggning

En välgjord stenläggning förändrar hela intrycket av din fastighet. Våra stenläggare ser alltid till att lägga en bra grund och sedan genomföra ett noggrant arbete så att din trädgård eller uppfart ser både välskött och välkomnande ut. 

services_icon1

Husgrunder

När du ska bygga hus finns det en hel del att tänka på när det kommer till allt från val av toalettsits till golv i köket. Något som många ofta förbiser är förutsättningen för att allt detta ska bli möjligt, nämligen husgrunden. Vi hjälper dig gärna lägga en stabil husgrund så att du slipper oönskade problem med fukt och skadedjur i framtiden.

services_icon1.png

Dränering

Precis som med husgrunden är dränering en nyckelförutsättning för att du ska slippa att komplikationer uppstår i framtiden. Dränering är en metod som syftar till att leda bort vatten så att fuktskador, erosion, översvämningar och andra problem inte inträffar. Vi kan ta hand om hela dräneringsarbetet och se till att det utförs på ett korrekt sätt! 

services_icon1

Markavjämning

När nya fastigheter ska byggas är det vanligt att förutsättningarna i marken inte är optimala. Kanske ska huset byggas på berg, eller så finns det stora stenar som skapar ett ojämnt underlag. Vi har utrustningen och kunskapen som krävs för att genomföra markavjämning så att du får bästa möjliga förutsättningarna när din nya fastighet ska byggas.