Markarbete dränera Nacka

Så smidigt blir ditt markarbete med oss

Ett markarbete kan lätt kännas som något svårt och omfattande. Det är det dock inte, åtminstone inte när du anlitar oss! Vi erbjuder en smidig process så att det blir både tryggt och roligt för dig som kund att få en ny uppfart eller ett viktigt dräneringsarbete.

När du hör av dig till oss har du möjlighet att berätta mer detaljerat om vad du vill ha gjort. När vi gett mer information om hur vi kan hjälpa till samt berättat mer om priserna på våra tjänster upprättar vi sedan ett juridiskt avtal. I avtalet finns all information om vad som ska genomföras, vad slutpriset hamnar på, samt när start- och slutdatum är. Detta för att du ska känna dig trygg under hela arbetets gång. När du godkänt avtalet sätter vi igång! Så fort vi är klara kan du ta dig en titt på det nya markarbetet, medan vi kan ge mer information om vilka steg som genomförts. Så enkelt blir ditt markarbete med oss!

Vi tar hand om ROT

Som privatkund har du möjlighet att göra ROT-avdrag för flera typer av markarbeten. ROT kan ofta kännas klurigt att förstå sig på, hur mycket avdrag kan du egentligen göra, vad innefattar avdraget och hur går det till med det praktiska pappersarbetet?

Efter våra år i branschen har vi full koll på allt som har med ROT-avdraget att göra! Vi kan därför hjälpa dig med allt från att ta reda på exakt hur mycket avdrag du kan göra, till att berätta mer om vilka tjänster avdraget innefattar. Utöver detta tar vi alltid hand om pappersarbetet och sköter kontakten med Skatteverket. Du får sedan all information på din faktura. Med oss kan du alltså spara pengar på ett mycket smidigt sätt!

Markarbete pålitligt Nacka

Vårt tjänsteutbud

Vi är en erfaren byggfirma vars tjänster inte bara innefattar markarbete. Bortsett från olika markarbeten såsom stenläggning, dränering, markavjämning och att lägga husgrund kan vi även hjälpa till med andra typer av byggtjänster. Vi kan exempelvis ta totalansvaret över ditt nästa renoveringsprojekt. Ta kontakt med oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt markarbete eller något annat inom bygg!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify